Kontakt os

Netværkssikkerhed

Dine oplysninger er i fare. De kan blive ændret, stjålet eller opfanget, mens de overføres i dit netværk eller på internettet. Hvis du sikrer dine MFP'er, kan du hindre, at netop de anvendes i et avanceret cyberangreb, og du kan beskytte de oplysninger, der er gemt på enheden. Hvad enten du scanner, udskriver eller deler oplysninger, vil Sharp hjælpe dig med at beskytte dine følsomme data ved hjælp af:

 kryptering af data på enheden

 krypterede Adobe PDF-filer

 anvendelse af SSL-protokoller

 e-mail-kryptering

Sharp var den første MFP-fabrikant i verden, der opnåede Common Criteria-certificeringen og også den første, der modtog EAL 4 for et Data Security Kit (DSK). Nu er vi også blevet anerkendt som den første fabrikant, der overholder kravene i HCDPP-standarden (Hard Copy Device Protection Profile). Netværks- og datasikkerhed er stadigvæk væsentlige komponenter i Sharps multifunktionssystemer og printere med en række sikkerhedsfunktioner og -værktøjer, hvoraf nogle er standard og andre er ekstraudstyr, som er designet til at beskytte data, der er lagret på enheden eller under overførsel.

Der er også et intelligent netværksinterface og en firewall, der er i stand til at begrænse adgangen til bestemte computere i et netværk og selektivt aktivere eller deaktivere hvilken som helst protokol eller serviceport på hver anordning.

Hvad enten du ønsker at sikre dine MFP'er eller centralisere sikkerhedsstyringen af din printerflåde, kan vi levere et enestående værktøjssæt, der gør det nemmere for IT-administratorerne at administrere en konsekvent udskrivningssikkerhedspolitik, der gør det muligt at:

 forbinde, overvåge og styre dine enheder fra én intuitiv centralkonsol

 skabe og aktivere dit eget netværk og sikkerhedspolitikker for udskrivning helt gnidningsfrit

 efterleve kravene i de seneste sikkerhedsregulativer, derunder GDPR