Kontakt os

Tjenesteydelser

Hvis du og dine kolleger gerne vil nyde den effektivitet, som kommer af at have de bedste værktøjer og processer, så har du brug for hjælp fra en professionel Tjenesteydelser leverandør som Sharp.

Sharp leverer Tjenesteydelser til en voksende gruppe af private og offentlige organisationer, der ønsker at frigøre ressourcer, som kan bruges bedre til at administrere deres forretningskritiske funktioner. De vælger os, fordi vi forstår deres behov og forstår at formidle omkostningsbesparende og har ressourcer og ekspertise til at håndtere den samlede serviceleverance.

Managed Document Services

Vores Managed Document Services udgør en samlet pakke med sikre, konfigurerbare tjenester, der kan forvandle dine dokumentarbejdsgange på hvert stadie i processen fra det øjeblik et dokument oprettes, til det bliver forsvarligt arkiveret, og alle stadier derimellem.

Managed Print Services

Til effektiv udskrivning, sikrer Managed Print Services vores maksimale tilgængelighed af dine printere, færre afbrydelser og i næsten alle tilfælde øjeblikkelige besparelser på udgifter til udskrivning og skaber samtidigt forbedringer for alle dokumentarbejdsgange.

Managed IT-services

Vores Managed IT Services passer på dit udstyr og din It-infrastruktur for derved at højne alsidigheden, forbedre fleksibiliteten og beskyttelsen mod fejl på udstyret og tab af data.

Fremtidssikring af din virksomhed

Vores Managed Document Services er både gennemført via en tids-testet proces i fem stadier - fra tidlig opdagelse til hurtige sejre gennem en fortsat langsigtet optimering, som understøtter virksomhedens vækst i de kommende år.

Sharps optimerede tjenesteydelser suppleres af vores voksende udvalg af Optimerede softwareløsninger, professionelle tjenester og prisbelønnede hardwareprodukter, der tilsammen medvirker til at forbedre alle dine daglige arbejdsgange.

Kontakt Sharp til en vurdering af, hvordan Tjenesteydelser kan hjælpe din virksomhed.