Kontakt os

Managed Print Services

Sharps Managed Print Services er en portefølje af Print services, der er designet til at gøre dokumentarbejdsgange mere effektive og billigere ved at give dig adgang til specialistviden om udskrivningshåndtering til en overkommelig pris, og som I ikke selv råder over.

På et niveau vil de bringe øjeblikkelige besparelser på op til 30%*. Men det er blot begyndelsen. Vores Managed Print Services går videre end til simple omkostningsmodeller for at skabe ny effektivitet i alle opgaver fra det sekund du klikker på ‘print’, ‘scan’ eller ‘copy’, til det øjeblik, hvor du indsamler, distribuerer eller gemmer det færdige dokument.

Hvad er en Managed Print Service?

Det overordnede formål med enhver Managed Print Service er at anvende en centraliseret tilgang, der eliminerer unødvendig administration, holder omkostningerne på et minimum og forbedrer produktiviteten. Med Print services kan (og bør) variere alt efter behovene i den enkelte organisation.

Altid med øje for fremtiden leveres Sharps Managed Print Services gennem et gennemprøvet 5-trins proces, der starter med en grundig vurdering af dine umiddelbare behov og samarbejder med dig for at definere og gennemføre en strategi for at understøtte din fremtid.

Tilpassede Print services

Selv om alle virksomheder er forskellige, så ved vores Print services eksperter, at alle kan arbejde mere effektivt, hvis de har hurtig og nem adgang til det udstyr, der bedst opfylder deres udskrivnings-, scannings-, kopierings- og dokumentstyringsbehov, og hvor brugeroplevelsen er positiv.

Foruden en analyse af, hvor meget du bruger på udskrivning, så ser vi meget mere i dybden med, hvordan du faktisk arbejder med dokumenter. Vi vil undersøge, om der nogen printere eller multifunktionsprintere (MFP), der enten er kun lidt anvendt (begrænser investeringsafkastet) eller overforbrug, (hvilket reducerer pålidelighed). Vi vil rådgive dig, hvis de er egnede til formålet. Og vi vil opdage, hvem der bruger printerne til hvad, og hvor meget affald der er.

Alle disse spørgsmål og flere vil blive undersøgt, så vi kan skræddersy en Managed Print Service, som vil levere øjeblikkelige gevinster, samt vil efterlade dig klar til fremtiden.

Holder dig på sporet

Du vil med sikkerhed vide, om vores Managed Print Services klarer sig som forventet, fordi vi vil levere kvartalsrapporter i et brugervenligt format med præcise fakta og figurer. Og ikke kun på de overordnede omkostninger men også med fine detaljerede oplysninger.

Hvad mere er, hvis noget kan gøres bedre - ved fx at indføre nye arbejdsgange eller udskifte ældre udstyr, vil vi vise dig hvad der skal gøres og hjælpe dig med at gøre det. Det er et konstant udviklende forhold, du kan stole på, vil levere den bedste ydelse for de mindste anstrengelser og for minimale omkostninger.

At arbejde på den måde, der passer dig bedst

Alle komponenter i Sharps Managed Print Services er fuldstændigt konfigurerbar og kan til enhver tid ændres. Så uanset hvordan du kan lide at arbejder, og om du har nogle få printere eller en hel flåde, så gør Sharps Managed Print Services dagligdagen nemmere, billigere og mere produktiv end nogensinde før.

*Kilde; Gartner 2013 “Aktive udskrivningsstyringsinitiativer kan beskære dine udskrivningsomkostninger med 10% til 30%"