Kontakt os

Højtydende printere og kontorprintløsninger

Hvad ønsker du dig af en kontorprinter? Hastighed? Brugervenlighed? Pålidelighed? Et udvalg af efterbehandlingsmuligheder? Uanset hvad du har brug for – uanset hvad dit team behøver - kan du finde en nøjagtig match i vores nyeste udvalg af kontorprint løsninger.

Mellemstore og store arbejdsgrupper vil værdsætte vores udvalg af prisfornuftige grundmodeller af virksomhedsprintere. Sammen med vores udvalg af kraftfulde Multifunktionsprintere (MFP’er) og softwareløsninger giver de alle i dit team let adgang til de udskrivnings-, kopierings- og scanningsfunktioner, som de har brug for, samt et bredt udvalg af papirfremførings- og efterbehandlingsmuligheder. Med så meget at vælge imellem er du sikker på at finde de bedste kontorprintere , der opfylder dine behov.

Hvis du driver en lille eller mellemstor virksomhed, eller hvis du blot ønsker en pladsbesparende MFP til personligt brug, så tag et kig på vores små kontorprintere og MFP’er med alsidige scannere. Som med vores andre kontorudskrivningsløsninger, får du langt mere, end man kan forvente af almindelige kontor-laserprintere, og selv vores grundmodeller er bygget til at levere kvalitet, pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed.

Energibesparende design

Vi tager vort miljømæssige ansvar meget alvorligt. Så hvis du ønsker en printer til kontoret, som har et energibesparende design og en lav CO2-udledning, har Sharp en ideel løsning til dig.

Kraftfulde produktivitetsapplikationer

Sharp kontorprintere er klar til at udføre en voksende række optimerede softwareløsninger og produktivitetsapplikationer, såsom scanning og arkivering. Så, ikke alene vil de opfylde alle dine behov i dag, men de kan tilpasses til at møde dine udfordringer i fremtiden.

Understøtter den mobile arbejdsstyrke

Selv vores små virksomhedsprintere understøtter den måde, du kan lide at arbejde på. Kolleger og gæster kan nyde en tur til udskrivning og scanning ved at tilslutte en USB-stik med enkel tilslutning til mobile enheder.

Hvad du end har brug for, uanset om det er en personlig A4 kontorprinter og scanner med avancerede arbejdsfunktioner eller en stærk netopkoblet A3 farve-MFP, som alle i dit team kan dele – eller noget derimellem, er Sharp et perfekt valg til hurtige udskrifter og effektive, digitale arbejdsgange.