Kontakt os

Kontorløsninger

Smart. Enkel. Sikker.

Ændr måden, hvorpå du arbejder med vores næste generation af multifunktionsprintere

Sharp-teknologi revolutionerer den måde, vi kommunikerer på. Sharp's nyeste serie af A3 og A4 farve- og sort/hvid-printere og multifunktion sprintere (MFP’er) tilbyder den samme intuitive brugervenlighed samt intelligent, enkel tilslutning og problemfri mobilitet. De fungerer som en problemfri, sikker og skalerbar informationsknudepunkt, som kan vokse i takt med din virksomhed.

Ligesom en forbedret funktionalitet og smarte funktioner, der hjælper dig med at arbejde mere fleksibelt og produktivt, så giver de også en enkel måde hvorpå der kan skabes grundlaget for og udveksle alle de oplysninger, du har brug for. De har modtaget anerkendelse med nogle af branchens mest prestigefyldte priser, herunder købere Lab Pacesetter Udmærkelse for brugervenlighed og dets Copier MFP Line of the Year Award 2019 så vel som fjorten Winter 2020 Pick Awards, de fleste som en enkelt forhandler af MFP-kopieringsmaskiner har modtaget.

Sikker: Komplet beskyttelse er standard

Beskyt dine værdifulde oplysninger med militær godkendt sikkerhed. Sharp's kontorprintere krypterer automatisk alle data og netværkskommunikation for at forhindre uautoriseret adgang eller ondsindet tyveri. Du behøver ikke at bekymre dig om, at de bruges som indgang for hackere til at bryde ind i netværket, så de nemt kan blokere adgang fra uautoriserede programmer eller enheder. Og deres smart selvreparerende teknologi sikrer, at systemer kan genskabes, hvis der skulle opstå problemer.

Enkel: Alt hvad du behøver at gøre mere

Hvorfor gøre tingene på den hårde måde? Sharp's kontorprintere er designet til at gøre livet meget lettere. Du kan oprette dokumenter i høj kvalitet med høj hastighed og uden unødvendig ventetid. Din MFP vågner, når den registrerer, at du nærmer dig, og du kan genopfylde toner og papir uden at afbryde dine kopi- eller printopgaver. Der er ingen komplicerede indstillinger eller betjening, så alt er lettilgængeligt via et stort, touch-panel. Du kan endog tjekke status for MFP’en med et hurtigt blik på Status Meddelelsesbjælken. Du kan derfor skabe grundlaget for og udveksle alle de oplysninger, du har brug for så hurtigt og effektivt som muligt.

Smart: Arbejd på din egen måde

Den intelligente tilslutning af Sharp's kontorprintere betyder, at du kan arbejde fleksibelt når som helst, hvor som helst, og klemme den maksimale værdi ud af hver eneste dag. Bare tilslut trådløst med alle slags enheder og send job til udskrivning og slippe dem løs på den mest hensigtsmæssige printer eller MFP, når du er klar, eller udskrive Microsoft Office-dokumenter direkte fra en USB-nøgle. Du kan også få adgang til alle dine foretrukne cloud storage tjenester øjeblikkeligt med Single Sign On (SSO). Og programportalen indeholder smart softwareopdateringer og cloud-tilslutningsapper, der sikrer, at dine MFP’er altid er ajourført.

Kontorprintere

Sharp's komplette serie af A3 og A4 farve- og sort/hvid-printere er designet til at opfylde behovene i næsten enhver virksomhed og ethvert budget. Vi tilbyder kompakte og prisfornuftige virksomhedsprintere med smarte produktivitetsfunktioner, som er ideelle til små og mellemstore virksomheder. Og for krævende virksomhedsmiljøer forandrer vores stærke netværks MFP’er og intelligente softwareløsninger den måde, du arbejder med information ved at give alle i dit team nem adgang til funktioner til udskrivning, kopiering og scanning, som de har brug for, uanset hvor de har brug for dem.