Kontakt os

IT i trygge hænder

Sharp er en komplet systemleverandør, som får hele dit kontor til at fungere integreret – præcist som det burde. Det indebærer, at vi kan tage ansvar for hele dit IT-miljø, både operativsystemer og hardware. Uanset om du vil placere udstyret hos dig eller i vores datacenter. Vi synes, at langsigtede forhold er bedre end korte romancer. Så derfor får du en samarbejdspartner i stedet for en leverandør.

En partner, som ikke bare kan det der med tal, men som også interesserer sig for, hvordan din virksomhed udvikles. Du vil ikke bare føle dig tryg, du er tryg i vores hænder. Og du kan lægge betydeligt mere tid i det, du rent faktisk brænder for – nemlig dine egne forretninger. Må vi være din IT-afdeling?

 

 

Tre gode grunde til at vælge Sharp

1. Omkostningskontrol: Du betaler et og samme beløb hver måned – baseret på de tjenester, du vælger.

2. Enkelthed: Du får et IT-miljø, der altid fungerer – uden at du selv skal bruge tid og ressourcer.

3. Sikkerhed: Du er garanteret en høj driftssikkerhed – uanset om teknikken findes i dine egne eller i vores lokaler.

 

 

 

 

 

 

 

Service er lig med tryghed

For os går service ikke blot ud på at overvåge. Et IT-miljø, som skal være tilgængeligt alle årets timer, kræver også vedligeholdelse. Vi har en proaktiv arbejdsproces, hvor vi løbende vedligeholder og opdaterer både soft- og hardware. Læg dertil, at vi overvåger alle kritiske situationer, så tilbydes du et meget driftssikkert IT-miljø.

For en sikkerheds skyld er vores Support Center altid tilgængeligt. Her kan du få svar på dine spørgsmål og løsninger på eventuelle problemer via telefon, e-mail eller direkte via vores sagsstyringssystem. Vores service er lig med tryghed. Vores IT-tjenester er lig med tryghed.

Vores servercenter giver ekstremt god beskyttelse

Hoveddatacenteret, hvorfra vi drifter dit IT-miljø, er en certificeret IT-hosting partner. Det betyder, at du som kunde hos os er garanteret absolut sikkerhed og de bedste løsninger. Vi har gennemgået en certificeringsprocess for at opnå hostingcertifikatet. Vi skal re-certificeres én gang om året, så vi konstant opretholder den kvalitet, det kræver at tilhøre den absolutte elite inden for hostede IT-løsninger. Kort sagt, hostingcertifikatet er IT-branchens svar på michelin-stjernen.

Den primære hosting foregår i det 3.500m2 store InterXion Danmark i Ballerup, som er en europæisk udbyder af cloud- og operatørneutrale datacentre med over 39 datacentre fordelt på 11 lande. Vi tilbyder co-lokation via lukket netværk i det 50 datacenter store, IBM-ejede, selskab Softlayer og kan herigennem levere løsninger i hele verden. Vi tilbyder alle relevante sikkerhedsforanstaltninger som fx inergen, køling, redundante strømkilder og fiberlinjer og fuldt udstyrede overvågningssystemer.

 

Vores øvrige IT-tjenester

Vi har flere mere enkle tjenester til dig, som vil skærpe en udvalgt del af dit IT-miljø. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere

Intranet:
Du lejer et færdigt miljø, som vi tilpasser ud fra de behov, der findes i din virksomhed

Microsoft Office 365:
E-mail og kalender som hostet funktion. Du lejer e-mailsystemet, og vi har ansvaret for drift og vedligeholdelse.

Lagring:
En enkelt lagringsløsning, hvor du og dine medarbejdere kan nå filer og dokumenter – uanset hvor I end befinder jer.

Sikkerhed:
Enkle produkter til f.eks. virusbeskyttelse, antispam og internetsikkerhed.