Kontakt os

Interaktive skærmløsninger

Når det drejer sig om touch screen monitors og interaktive skærme, har du brug for to ting: enestående kvalitet og optimal brugervenlighed. Derfor er du nødt til at sætte dig ind i Sharps omfattende udvalg af interaktive skærmløsninger.

I mødelokalet, i studiet, eller i klasseværelset giver vores interaktive løsninger dig en rigtig Papir og blyant oplevelse, lader alle bruge dem på en naturlig og intuitiv måde. Der er ingen svær teknologi, der skal læres. - Alle kan blot gå frem, række ud og begynde at dele. Og det er kun begyndelsen.

Sharps Display Connect software giver alle mulighed for at møde vores BIG PAD interaktive fladskærme, se alt på dem (herunder tekst, grafik, billeder, video og endda håndskrevne notater), og bidrage direkte fra deres tablets og andre mobile enheder. Hvad mere er, de kan bidrage lige så nemt, selvom de arbejder i forskellige rum.

Overlegne touch skærme

Fås i forskellige størrelser, der passer til ethvert miljø, tilbyder vores interaktive skærme en krystalklar opløsning og hurtigt reagerende touch skærm teknologi.

Fordi vi anerkender at teknologi nogle gange kan komme i vejen, har vi lavet en brugergrænseflade og programværktøjer, som gør alt omkring vores interaktive skærmløsninger nemt og intuitivt. Der er ingen grund til at investere i uddannelse - en hurtig tilvænning er alt hvad du behøver for at skabe, kommunikere og samarbejde.

De lever også op til forventningerne. Alle vore touch skærme, fra de mindste modeller, hvor man klumper sig sammen omkring skærmen til de største interaktive skærmløsninger til krævende forretningskritiske applikationer og uddannelsesmiljøer, har et elegant design med en tynd ramme for at sikre, at intet distraherer fra meddelelsen på skærmen.

Et komplet udvalg af alsidige interaktive skærmløsninger

Vores mindste interaktive berøringsskærme starter med et kompakt men iøjnefaldende 40” format. De er ideelle til møder med op til seks deltagere, og de åbner også for nye muligheder for interaktive forretningsskærme og skiltning.

I den anden ende af skalaen har vi de 80" BIG PAD interaktive fladskærme til store arealer. Op til tre af disse professionelle klasse touch skærme kan kædes sammen for at skabe en alsidig interaktiv løsning til kontrolrum, udstillinger, moderne receptioner og andre store rum.

De kan alle bruges til videokonferencer, og nogle anvender Sharps klassens bedste projicerede kapacitive berøringsteknologi til enestående, fejlfri nøjagtighed når der skrives på skærmen. Nogle kommer med en mini-OPS Slot-udvidelsesfunktion, der giver mulighed for at tilslutte ekstra enheder, der udvider funktionaliteten.