Kontakt os

Interaktive skærme - Funktioner

Når der er tale om touch skærme og interaktiv skærm teknologi, er der ingen ’én størrelse passer til alt’ løsninger. Derfor har vi udviklet en række touch skærme i forskellige størrelser og formater, der kombinerer forskellige teknologier, særligt velegnede til bestemte miljøer og anvendelser.

Fra de mest elegante bestyrelseslokaler til de mindste, sammenklemte rum, fra klasseværelser og auditorier, til missionskontrolcentre og tv-studier lever, en interaktiv skærm fra Sharp op til forventningerne og klarer opgaven hver gang.

Få dit budskab igennem og indfang ideer ved at skrive med fingrene eller en af vores smarte penne til touch skærme og nyd præcisionen af vores kapacitive touch skærme. Bring mennesker sammen med højkvalitets videokonferencer. Tiltræk opmærksomhed med engagerende forretningsskiltning - uanset udfordringen er der en Sharp interaktiv skærm eller touch skærm der opfylder dine behov.

Interaktive løsningsfunktioner

 • Allround anvendelser

  En bedre måde at gøre et stort indtryk på

  Fra virksomhedens bestyrelseslokale til konferencerummet, uddannelsestimer til auditorier kan et berøringsfølsomt, interaktivt skærmsystem fra Sharp gøre din succes større. Motiver dine tilhørere. Forbedr dit image. Giv dit budskab den indvirkning, det fortjener. Med Sharp på dit præsentationshold er mulighederne uendelige ... Og hvert øjeblik er det rette til en storslået præsentation.

 • Spektakulær skærmstørrelse

  Formidl dit budskab med større effekt

  Størrelse betyder noget - og i nutidens konkurrenceprægede verden kan en interaktiv storskærmsløsning fra Sharp gøre en stor forskel i at få dit budskab igennem. Med skærme på op til 80" klasse (80" diagonalt), Sharp BIG PAD interaktive skærmsystemer får du spektakulær HD-klarhed, som hjælper med til at dine præsentationer bliver levende.

 • Spektakulær billedkvalitet

  Ensartet lysstyrke med lavt energiforbrug

  Sharp's UV2A photo-justeringsteknologi skaber fantastiske farvebilleder og med full-array baggrundsbelyst design placerer energieffektive hvide lysdioder jævnt over hele panelet for derved at give ensartet lysstyrke og større læsbarhed af teksten

  Ca. 5 gange så stor lysstyrke sammenlignet med Plasmaskærme

  Model

  Sharp PN-70TB3 70" klasse
  (69 1/2" Diagonal LED-LCD)

  Typisk
  lysstyrke

  300 cd/m2


   

  Model

  Sharp PN-70TB3 70" klasse
  (69 1/2" Diagonal LED-LCD)

  Typisk
  strømforbrug

  225 W

   

 • Brugervenlig Sharp Pen Software™ grænseflade

  Kontrol over alle præsentationer, ligesom en professionel

  Den brugervenlige Pen Software grænseflade bruger en pen og du kan nemt åbne og vise Pen Software brugergrænseflade - en menu, som består af smart arrangerede ikoner, der giver nem adgang til pen-indstillinger og funktioner. Hver pen har sin egen dedikerede menu, som kan vises, selv når op til fire personer samtidigt skriver på skærmen. Pen-indstillinger såsom farve og stregtykkelse kan indstilles for hver pen (med funktionstaster).

  Giv din præsentation det helt rigtige touch

  Intet slår et interaktivt skærmsystem fra Sharp, når det drejer sig om ydeevne, enkelthed og bekvem kontrol. Avanceret optisk detektionsteknologi og infrarød dobbelt-berøring sikrer større nøjagtighed for at øge brugervenligheden og præcisionen. Og du kan oprette arbejdsplaner, fremhæve vigtige emner, anmærke filer og mere - end at dele opmærkede dokumenter eller udskrive papirkopier til fremtidig reference.

 • MFP-tilslutningsmulighed

  Dokumenter og billeder, som er scannet på en MFP, der kan scanne i farver, kan importeres direkte til pen-softwaren for at blive vist på BIG PAD. Billeddata, der vises på skærmen - inklusive anmærkninger - kan gemmes på en PC eller kan sendes direkte til en MFP for at blive udskrevet. Dette gør det mere bekvemt.

 • Arbejd smartere med Touch Display Link

  Touch Display Link 2.01 software understøtter effektiv og alsidig kommunikation. Skærmindholdet - herunder håndskrevne notater og tegninger lavet i realtid - kan ses samtidigt på BIG PAD og mobile enheder, såsom PC’er, tablets og smartphones. Touch Display Link muliggør interaktive præsentationer, livlige diskussioner og papirløse møder i både forretnings- og uddannelsesomgivelser.

  Touch Display Link muliggør følgende interaktive funktioner på BIG PAD og mobile enheder, der er forbundet via trådløs LAN:deling af skærmens indhold

  • filoverførsel
  • Interaktiv skrivning og tegning på skærmen
  • fjernstyring af BIG PAD fra mobile enheder

  Op til 50 mobile enheder1, 3 kan forbindes samtidigt.

  Filer kan udveksles mellem mobile enheder, selv om de ikke er forbundet til BIG PAD.

  Brugere kan optage billeder på skærmen og gemme dem på deres mobile enheder for at lave personligt anmærkede memoer (personlig memo).U

  Touch Display Link kan også forbinde to BIG PAD på det samme netværk (intranet, VPN, etc.) for at give mere omfattende, interaktiv kommunikation.

   

  1 - Antallet af mobile enheder, der kan forbindes afhænger af følgende forhold

  • LCD-skærme
   • PN-70TA3/60TA3 brugt med forud installeret software: Maks. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 brugt med medfølgende software CD-ROM: Maks. 50
  • OS — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - OS-krav

  • PC’er: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Tablets: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Smartphones: Android, iOS

  3 - Tilslutning 20 eller flere mobile enheder kræver mindst to LAN-adgangspunkter.