Kontakt os

Informationssikkerhed

Printere og MFP'er en yderst vigtig del af din organisations arbejdsflow og forretningsprocesser. Hvis de ikke administreres hensigtsmæssigt, kan de udgøre et svagt punkt i dit netværk eller i dine datasikkerhedspolitikker. Og med ændringerne i lovkravene, såsom GDPR, ved vi, at organisationerne har brug for så meget hjælp og support, som de kan få.

Jo mere avancerede og integrerede MFP'erne bliver, desto større risiko er der forbundet med de fortrolige oplysninger, der kopieres, udskrives, scannes eller faxes. Alle virksomheder er ansvarlige for at beskytte de data vedrørende deres kunder og medarbejdere, som de opbevarer. Den 25. maj 2018 trådte Den Europæiske Unions nye GDPR-lovgivning i kraft i hele EU.

Sharp tilbyder en serie af integrerede sikkerhedsfunktioner, der hjælper dig med at beskytte dine oplysninger og dokumenter mod mange forskellige trusler. Vi giver dig de nødvendige værktøjer til at styre og administrere dine sikkerhedspolitikker for udskrivning og hjælper dig med at beskytte dine fortrolige oplysninger, hvad enten de skal udskrives, kopieres, scannes, faxes, opbevares eller deles i dit netværk.