Kontakt os

Informationssikkerhed

MFP'er spiller efterhånden en yderst vigtig rolle i de fleste organisationers arbejdsflow og forretningsprocesser, så de udgør en potentiel svaghed i jeres informations- og netværkssikkerhed.

Sharp kan tilbyde et fuldstændigt udvalg af avancerede sikkerhedsløsninger, der er designet til at beskytte virksomhedernes fortrolige oplysninger, mens de udskrives, kopieres, scannes og faxes eller sendes videre i netværket.

 

Organisationerne bruger mange penge på at beskytte deres digitale ressourcer mod trusler, men de overser ofte noget af det mest integrerede udstyr, de anvender i dag: MFP'erne på kontoret.

Jo mere avancerede og integrerede MFP'erne bliver, desto større er risikoen for de fortrolige oplysninger, mens de kopieres, udskrives, scannes eller faxes.

Erfaring du kan stole på

Sharp begyndte som den første MFP-producent i verden at beskæftige sig med emnet sikkerhed for digital billedbearbejdning og modtog den første Common Criteria-validering for en MFP i 2001 og opnåede som den første producent en EAL 4-klassificering for et data security kit.

Vi anses stadig for at være en af branchens førende nyskabere på sikkerhedsområdet, og virksomheder og offentlige myndigheder verden over kan takket være Sharp beskytte deres fortrolige data mod ikke-autoriseret tilgang.

Ende-til-ende beskyttelse af dokumenter

Sharp tilbyder en vifte af avancerede sikkerhedsløsninger, der beskytter jeres informationer og dokumenter mod en lang række trusler, også de mest vedvarende og ihærdige angreb, og samtidig opfylder de kravene i lovgivningen. Når disse løsninger kombineres med hinanden, giver de en praktisk talt uigennemtrængelig beskyttelse i hele dokumentets livscyklus.

 

Sikkerhed med adgangskontrol

Sharp Security Suite forbeholder bestemte personer adgang til en MFP og fastsætter, hvad hver enkelt kan anvende den til. Den styrer direkte adgang ved at autentificere brugeren og begrænser adgangen til netværket med swipecards eller en kombination af brugernavn og adgangskode. Samtlige brugerdata kommunikeres til MFP'en ved hjælp af en kombination af sikre protokoller for at undgå, at de opfanges.

 

Netværkssikkerhed

Sharps MFP'er er udstyret med et intelligent netværksinterface, der er i stand til at begrænse adgangen til bestemte computere i et netværk og selektivt aktivere eller deaktivere hvilken som helst protokol eller serviceport på hver anordning. Alle kommunikationer til og fra MFP'en kan anvende SSL/TLS til sikker transmission i netværket, og de fleste anordninger understøtter også SMB, IPv6, IPSec, 802.1X og SNMPv3.

Faxsikkerhed

Sharps MFP'er har en logisk adskillelse af fax-telefonlinjen og LAN, så det er praktisk talt umuligt for ondsindede at få adgang til MFP'ens interne systemer eller det lokale netværk. De ekstra sikkerhedsfunktioner omfatter blandt andet deaktivering af rundsending, tilladelse og afvisning af modtagelse fra bestemte numre og brugergodkendelse.

 

Dokument- og e-mail-sikkerhed

Hvad enten I skal scanne, udskrive eller sende e-mails, så er beskyttelse af følsomme dokumenter standard takket være Sharps RSA-krypterede Adobe PDF-filer og anvendelse af SSL/TLS-protokoller og S/MIME-e-mail-kryptering for sikker e-mail-kommunikation. Det valgfrie Data Security Kit fjerner også overskydende data ved at overskrive dem op til ti gange.

Hændelseslogsikkerhed

Sharps granulære registrerings- og joblogfunktion sikrer en fuldstændig registrering af al brugeraktivitet, der kan logges, gennemses og arkiveres med henblik på overensstemmelse. I kan endvidere overvåge og gennemse hændelsesloggene, f.eks. hvilke ændringer af indstillingerne er blevet foretaget og hvornår, eller hvilke IP-adresser har tilgået anordningen.

Sikkerhed ved afslutning af livscyklus

Funktionen End-of-Lease, som bestemte Sharp-systemer er udstyret med, sikrer, at alle fortrolige data kasseres digitalt, før anordningen returneres til leasingfirmaet.

 

Hvorfor er Persondataforordningen så vigtig?

Det er en vigtig ændring, da mængden af data, som virksomheder nu opbevarer og bruger, er meget forskellige fra de data, de lagrede i 1995 da den tidligere lovgivning fra EU's databeskyttelsesdirektiv blev oprettet i 1995.

Målet med Persondataforordningen

Formålet med GDPR (officielt kaldet Persondataforordningen (EU) 2016/679) er at tilvejebringe relevant regulering for nutidens digitale verden og beskytte personoplysninger, som nu indsamles, opbevares og bruges i langt større og detaljerede omfang til beslutningstagning og markedsføringsformål end tidligere.

Persondataforordningen og dokument sikkerhed

Mens Persondataforordningen fokuserer meget på at beskytte online data, gælder det også for fysisk lagrede data, hvilket betyder, at virksomhederne skal overveje, hvad der sker med de oplysninger, de udskriver, kopierer, scanner og faxer. Udskrifter, der genereres af en MFP, og som ligger i printbakken eller i usikrede affaldsbeholdere, er sårbare over for uautoriseret tilgang og kan betragtes som brud på behandling af personoplysninger.

Usikre netværksprintere og MFP'er uden kryptering og data sletning kan også være en risiko faktor. De digitale kopier af dokumenter, der er automatisk gemt på harddisken, kan nemt blive et mål for hackere, der ønsker at stjæle eller misbruge oplysninger. Uden en indbygget firewall kan en MFP bruges som platform til, at trænge ind i et netværk og angribe andre systemer.

 

Hvordan kan Sharp hjælpe med overholdelse af Persondataforordningen

Sharp tilbyder en bred vifte af sikkerhedsløsninger, der kan hjælpe med din GDPR-overholdelse. Herunder "state of the art" teknologi og sikkerhedsfunktioner indbygget i Sharp's MFP-hardware, som sikrer din print- og dokumenthåndteringsløsninger.

Sharp's administrerede it-tjenester, som f.eks. PC-beskyttelse og sikker back-up, betyder også, at vi kan hjælpe dig med at beskytte dine oplysninger uden at lægge ekstra byrder på dit team, uanset størrelsen af din virksomhed.