Kontakt os

Fire fordele ved digitale reklameskilte sammenlignet med trykte skilte

Digitale reklameskilte erstatter hurtigt traditionelt trykt skiltemateriale. Chris Parker, som er produktchef i Sharp Visual Solutions, giver fire grunde til, hvorfor digitale reklameskilte kan gøre din virksomhed mere effektiv.

Digitale reklameskilte er nemmere at bruge

Til produktion af effektivt trykt skiltemateriale kræves der normalt en grafisk designer og lang gennemløbstid. Til produktion af indhold til digitale reklameskilte er der imidlertid mange let anvendelige softwareløsninger med skabeloner tilgængelige, som gør designarbejdet nemt og hurtigt. Derudover er det nemt at redigere og opdatere indholdet.

Digitale reklameskilte er nemmere at opdatere  

Ved at anvende en digital skærm i stedet for traditionelt skiltemateriale kan en virksomhed handle hurtigere på tilbagemelding og forespørgsler. Butikker, hoteller og restauranter kan ændre deres tilbud, udbud og priser så ofte de vil, og kontorer kan opdatere informationen i receptionen med dagsaktuelle hændelser. Opdateringer og ændringer kan gøres via en bærbar computer, tablet eller sågar en smartphone.

Digitale reklameskilte fanger opmærksomheden på mere effektiv vis

Den måske største ulempe ved traditionelt skiltningsmateriale er, at det er statisk. Et skilt viser den samme ting hele tiden og mister hurtigt sin virkning. Dette er ikke tilfældet med digitale reklameskilte, som eksempelvis kan vise videoer og opdateringer fra sociale medier. Hvis du vælger en pegeskærm kan den til og med være interaktiv.

Stærk genkendelse af varemærke

En digital skærm indbyder til højre grad af interaktivitet med kunder i et butiksmiljø og øger dermed kundeengagementet og genkendelsen af varemærket. I kontor- eller andre virksomhedsmiljøer kan skærmen anvendes til intern information, nyheder og personalemeddelelser for de ansatte.

For yderligere oplysninger kan du undersøge Sharps udbud af professionelle skærme til digital skiltning eller kontakte os for en demonstration 

Contact

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social