Kontakt os

Dokumentløsninger til alle miljøer

I 1972 lancerede vi den første Sharp fotokopimaskine. Det første skridt på en rejse, hvor vi har set en stabil introduktion af kontorprintere, dokumentscannings udstyr, alsidige Multifunktionsprintere (MFP’er) og stærke produktionsprintere, suppleret med et komplet udvalg af dokumentstyring og andre softwareløsninger.

I dag spænder vores line-up af virksomheds dokumentløsninger over pladsbesparende små kontorprintere og højtydende netværks- farve MFP’er, til nogle af de kraftigste kontor- &  produktionsprintere på markedet, – som alle kan udbygges med vores brede udvalg af optimerede softwareløsninger. Vi præsenterer:

Sharp Små kontorprintere

Perfekt til privat brug eller til at dele i et lille kontor. Vores A4 sortiment af overraskende gode printere til små kontorer og arbejdsgrupper sikrer at arbejdet bliver gjort hurtigt og effektivt.

Sharp MFP’er

Til større kontorer og arbejdsgrupper har vi et udvalg af sort/hvid og farve MFP’er til alle udskrivnings-, kopierings- og scannings- og dokumenthåndterings- behov med et bredt udvalg af efterbehandlingsmuligheder til automatisk foldning, hæftning og stabling.

Sharp produktionsprintere

Hvis du leder efter din egen, omfattende dokumentløsning, kan vi også hjælpe her. Med et robust design fra mere end 40 års erfaring leveres vores hurtige, højtydende produktionsprintere med et udvalg af controllere, som kan frembringe en bred vifte af fuldt færdige dokumenter og brochurer.

Optimerede softwareløsninger

Alsidig, pålidelig hardware er blot ét element i dit dokumentmiljø. Ved at tilføje en eller flere af vores optimerede softwareløsninger bliver du i stand til at nedbringe omkostningerne ved udskrivning og kopiering, administrere dine printere og materialer mere effektivt, samt øge produktiviteten og højne sikkerheden.

Dokumentløsning til enhver virksomhed

Alle organisationer har forskellige dokumentbehov. Det er grunden til, at Sharp fortsætter med at udvide vores sortiment af Dokumentløsninger til alle miljøer, lige fra Små til store virksomheder og organisationer, privat og i den offentlige sektor.

Uanset hvad du har brug for, uanset hvad din organisation gør, så er Sharp her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Optimerede softwareløsninger

Vertikale markeder