Kontakt os

Dokumentløsninger

Effektiv. Intuitiv. Sikker.

Work smarter, not harder – når som helst og hvor som helst

Sharp’s brancheførende portefølje af dokumentløsninger er designet til at forbedre måden, hvorpå du arbejder i ethvert miljø, fra små og mellemstore virksomheder (SMV’er) til store virksomheder og organisationer i den offentlige sektor.

Vores farve- og sort/hvide sortiment spænder fra kompakte A4-kontorprintere til solide multifunktionsprintere (MFP’er) - og de kan alle forbedres med vores udvalg af optimerede softwareløsninger, der hjælper organisationer til at forandre måden, hvorpå de håndterer og deler oplysninger.

De er designet til at hjælpe dig med at bearbejde oplysninger meget hurtigere, hvilket sparer tid og øger produktiviteten. De er også nemme og at bruge, hvor som helst og fra hvilken som helst enhed. Og de beskytter dine oplysninger med det højeste, tilgængelige sikkerhedsniveau. Det har ført til at Sharp's dokumentløsninger er belønnet med nogle af branchens mest prestigefyldte priser.

Kontorprintere

Vores overkommelige og overraskende kraftigt ydende printere, til personligt brug eller deling i små kontorer og arbejdsgrupper, får jobbet gjort hurtigt og stille. Og til større kontorer og arbejdsgrupper har vi et udvalg af farve- og sort/hvid MFP’er, der nemt kan håndtere alle dine udskrivnings-, kopierings-, scannings- og dokumenthåndteringsbehov.

Produktionsprintere

Med et solidt design er vores hurtige, højvolumen produktionsprintere det ideelle valg til ethvert printerrum eller virksomheders reprografiske afdeling. De leveres med et udvalg af controllere og kan producere en bred vifte af fuldt færdige tryksager og brochurer.

Softwareløsninger

Alsidig, pålidelig hardware er blot ét element i dit dokumentmiljø. Ved at tilføje en eller flere af vores optimerede softwareløsninger bliver du i stand til at nedbringe omkostningerne ved udskrivning og kopiering, administrere dine printere og materialer mere effektivt, samt øge produktiviteten og højne sikkerheden.

Priser

Vores løsninger bliver løbende gennemgået og testet af en række uafhængige, faglige organisationer, og vi er stolte af at have et stort udvalg af prisbelønnede MFP'er.