Kontakt os

Dokumentsikkerhed

Sharps dokumentsikkerhedsserie gør det muligt for dig at udføre flere arbejdsopgaver takket være de intuitive arbejdsflow og automatiseringsværktøjer. Vores sikre, robuste dokumentstyringsprocesser betyder desuden, at du kan være sikker på, at du efterlever kravene i de seneste regler og bestemmelser.

Du kan holde op med at arbejde med fragmenterede, stærkt distribuerede dokumentmiljøer. I stedet for kan du se frem til at få et fuldstændigt indekseret, centralstyret datalager, der gør, at dine medarbejdere kan bruge mindre tid på at lede efter oplysninger og mere tid på at anvende disse oplysninger effektivt.

Når du uploader oplysninger og dokumenter, bedes du altid om at inkludere nøjagtige, beskrivende metadata med indeksering af detaljer, og med Sharps fulde tekstsøgningsfunktion har du altid direkte adgang til de data, du har behov for, og du får yderligere fordele takket være versionssporing og hændelseslog.

Dine filer gemmes i ét, struktureret og sikkert lager, udelukkende i europæiske datacentre (der findes også lokale, serverbaserede installationer).

Dine data beskyttes af adgangskontrol, firewalls, den nyeste krypteringsteknologi og redundant/failover‑systemer. Du kan også oprette, ændre og tilbagekalde adgangstilladelser for hver bruger eller arbejdsgruppe i løbet af få minutter og dele så mange eller så få informationer, som du har behov for.