Kontakt os

Skab arbejdshjørner med Sharp BIG PAD PN-40TC1

Sharp BIG PAD PN-40TC1 er beregnet til mødelokaler med 2-6 personer og er en ny måde at skabe "samarbejdshjørner" på kontoret.

Der afholdes millioner af møder hver dag på kontorer verden over. Et overvældende flertal af disse møder involverer kun et fåtal af personer, og de værktøjer, de behøver for at gennemføre mødet på en god måde, er temmelig grundlæggende.

De behøver ingen kæmpeskærm eller masser af udstyr – de behøver blot at kunne udveksle information hurtigt. Derfor har vi udviklet en interaktiv BIG PAD-skærm på 40 tommer til personer, som vil udveksle idéer, foretage videokonferencer og samarbejde med arbejdsopgaver.

Mange virksomheder er begyndt at indrette uformelle mødepladser, hvor personalet kan mødes, diskutere og udveksle idéer og arbejde med projekter. Sådanne små "arbejdshjørner" er normalt små mødepladser, der er udformet til to til seks personer. De er udstyret med lyd- og billedsystemer, der forenkler idéudvekslingen og konferencesamtaler med gruppemedlemmer, som befinder sig andre steder.

Sharp BIG PAD PN-40TC1 er specielt udviklet til brug i arbejdshjørner. Denne kompakte interaktive skærm har en masse funktioner, som gør den let anvendelig og omkostningseffektiv.

Nedenfor gennemgår vi de vigtigste funktioner i Sharp BIG PAD PN-40TC1, og hvordan den gør samarbejdet på dit kontor mere effektivt og frugtbart.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Skærmstørrelse

Sharp BIG PAD-serien er berømt for store interaktive pegeskærme. BIG PAD PN‑40TC1 er imidlertid vores mindste og mest kompakte interaktive skærm i serien. Det er en bredbilledskærm på 40 tommer med TFT-LCD-teknik og en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel. Den har en aktiv skærmstørrelse på 878,1 x 485,3 mm, hvilket er ideelt til små mødepladser. Den samlede vægt er 17,5 kg, så den kan nemt vægmonteres.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Pen-on-Paper-teknik

Selv om PN-40TC1 er mindre end de øvrige BIG PAD-skærme, så er denne model også udstyret med Sharps Pen-On-Paper-teknik. Det er denne teknik, der muliggør den brugeroplevelse, som Sharp er stolt af. BIG PAD er et kraftfuldt værktøj. Den skal imidlertid også være attraktiv at anvende, hvilket forudsætter, at brugeren føler sig bekvem og tryg ved teknikken. Med den avancerede noteringssoftware Pen-on-Paper skriver du let og naturligt på den højkvalitative BIG PAD-skærm. Eksempelvis giver skærmens glatte glasoverflade den bedste taktile oplevelse i denne skærmklasse samt pålidelig og intuitiv interaktivitet takket være 10 punkters kapacitiv PCAP-teknik.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Tilslutningsmuligheder

Med arbejdshjørner på arbejdspladsen kan personalet arbejde mere fleksibelt, og i tråd med dette har vi forsynet BIG PAD PN-40TC1 med så mange forskellige tilslutninger som muligt. På skærmens bagside er der en analog RGB- og mini D-sub-indgang til ældre computere samt to HDMI-indgange (HDCP-, 1080p- og PC/AV-signalkompatible) og DisplayPort-indgang (HDCP- og PC-signalkompatibel) til nyere udstyr.

Skærmen har også en netværksport til 10Base-T/100Base-TX og to USB 2.0-porte til tilslutning af yderligere udstyr til BIG PAD samt to 10 W-højttalere til præsentationer og konferencesamtaler. Derudover findes der en 3,5 mm stereominikontakt til head set eller høretelefoner.

Skærmen er desuden udstyret med en Mini OPS-udvidelsesplads, som gør det muligt at tilføje yderligere funktioner efter behov. Mini OPS er en nyere og mindre version af den populære Open Pluggable Specifikation (OPS), udviklet af Sharp og Intel. Ved eksempelvis at indsætte et kort til trådløs tilslutning kan mobilt udstyr, såsom bærbare computere eller tablets, tilsluttes trådløst til deling af information og håndtering af funktioner, uden at der er behov for kabler.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Samarbejde via eget udstyr

På de fleste moderne kontorer anvender mange ansatte sit eget udstyr af forskellig slags, som hurtigt kan tilsluttes Sharp BIG PAD PN-40TC1. Via et trådløst netværkskort, som monteres på Mini OPS-udvidelsespladsen, kan Sharp Display Connect-appen nemt anvendes til tilslutning af op til 50 tablets, smartphones og andre enheder til BIG PAD og samtidig deling af information via disse enheder. Dette indebærer, at alle deltagere på en meget intuitiv måde kan skrive, udveksle information og samarbejde.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Sharp Pen-software

Samarbejde handler om at udveksle idéer og information hurtigt og nemt. BIG PAD PN‑40TC1 udnytter på effektiv vis Sharps pen-software, som er udviklet specifikt til BIG PAD-skærmens styreenhed. Håndskrevne noter på skærmen kan hurtigt konverteres til tekst og gemmes ved hjælp af funktionen for håndskriftsgenkendelse. Man kan dermed skabe flotte, letlæselige kopier af skærmindholdet. Dokumenter og billeder kan gemmes på en disk i det lokale netværk eller linkes til en skybaseret server.

Hvis du er interesseret i en fleksibel, interaktiv skærmløsning i dit kontormiljø, og du ønsker yderligere oplysninger om Sharp BIG PAD PN-40TC1, så kontakt os for en demonstration.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social