Kontakt os

Business Laptops

Sammen med Dynabook kan vi nu levere højtydende og højkvalitets bærbare erhvervscomputerere og support på dem, til vores kunder.

Vores omdømme som en høj kvalitets service udbyder og ledende platformsudbyder til collaboration, gør at vi har mulighed for at udvidde vores services til at dække mobile computing behov, så du kan bruge din tid og fokus på din forretning.

En enhed til hver medarbejder

Som vores mest omfattende og varierede udvalg af bærbare computere nogensinde, har Dynabook lineuppet til erhverv. den ideelle enhed til alle i din organisation. Fra ultra-mobile two-i-one til dem, der altid er på farten, til kraftige arbejdsstationer til dem der kræver det, arbejder vi sammen med dig for at finde den rigtige laptop til enhver rolle. Men at vælge den rigtige laptop til hver medarbejder, behøver ikke længere være besværligt at håndtere; Med ét standardiseret software image, strømforsyninger og docking på tværs af de fleste modeller, kan vi gøre din flåde nem og effektiv at håndtere. Alle enheder i vores sortiment kan konfigureres til at arbejde sammen med Toshiba Mobile Zero-klienten - så du kan opnå den ultimative sikkerhed uden at gå på kompromis med mobiliteten.

Bygge til mobilitet

Portégé

Ultra mobil PC på 13,3" eller mindre med den kraftige Intel®  Core™ vPro™ processorer.

Letvægter, med stærkt design

Designet til dem der kræver den allerbedste mobile Computing. Flagskibet i mini, op til 13" skærm.

Bygget til Erhverv

Tecra

Er perfekt til at få tingene gjort med skærme på 14" og 15,6" samt en række tilslutningsmuligheder.

Produktivitet uden kompromis

Vores bærbare Tecra-computere tilbyder alt, hvad en professionel bruger kan ønske sig og er udviklet til at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt.

All-round produktivitet

Satellite Pro

Vælg mellem et bredt udvalg af bærbare med skærme fra 13,3" til 15,6".

All-round funktionalitet og ydeevne

Satellite Pro-modellen giver dig styrke og pålidelighed sammen med intuitiv betjening, og er udviklet til at klare alle forretningssituationer.

Enterprise-class edge computing and assisted reality

dynaEdge - vores expertise minimalistisk

Designet specifikt til erhverv for at optimere effektivitet til dine medarbedere ved fronten, om det er remote eller onsite.

 

 

 

Fortæl os om dine interesser, så sikrer vi at den rette Sharp medarbejder vender tilbage hurtigt

loading