Kontakt os

Interaktive løsninger

Sharp's interaktive skærmløsninger giver mulighed for ubesværet samarbejde, kommunikation og deling af information. Deres betjeningsvenlige og hurtigt regerende touch teknologi sikrer, at brugerne nemt kan fokusere på deres primære opgaver. De smukt udviklede applikationsværktøjer er eminente til ethvert miljø og sikrer problemfri integration med eksisterende software og hardware. SHARP’s touch-link muliggør multifacetter, trådløs kommunikation og samarbejde med alle mobile intelligente enheder såvel internt som med fjerntliggende steder. Hvad enten det er i bestyrelseslokalet eller i klasseværelset ændrer Sharp den måde, hvorpå du underviser, samarbejder og kommunikerer.

 

Professionelle skærme

Vores professionelle produkter har særlige evner, herunder 24/7 drift, liggende, stående og vandrette installationsmuligheder, samt skærme med høj lysstyrke og høj opløsning for at sikre optimal effekt under alle forhold og steder.

Med udgangspunkt i vores lederskab i lysdiode-skærme fortsætter vi med at fokusere vores ekspertise på udviklingen af nye teknologier for at sikre at vores omfattende sortiment af innovative produkter sætter os i stand til at opfylde kravene i alle mulige  professionelle skærmscenarier.

Vertikale markeder

Den professionelle display-virksomhed kræver strenge standarder over et bredt udvalg af markeder og anvendelsesområder. Mens enhver situation præsenterer sine egne udfordringer, er de alle forenet af behovet for effektive og pålidelige løsninger, der er udviklet til at opfylde deres egne meget specifikke krav.

Lige fra presset fra virksomhedens bestyrelseslokale og videre til udfordrende offentlige skærm-applikationer har vi hos Sharp erfaringen og ekspertisen til at udvikle innovative førsteklassesløsninger til levering af højkvalitetsskærme til alle scenarier.

Med innovativ teknologi af høj specifikationsgrad kombineret med en forpligtelse til kvalitet i alt hvad vi gør, har vi absolut tillid til, at der er en original og meget effektiv Sharp visuel løsning til alle det vertikale markeds udfordringer.