Kontakt os

Teknologi

Innovation og udvikling af nye teknologier, som forbedrer livet for vores kunder har været den drivende kraft bag vores virksomhed siden dets oprettelse.

Vi er stolte af vores ry som branchens førende innovatorer i LCD-skærm verdenen. Dette er bygget på vores utrættelige engagement og troskab mod vores tid, ekspertise og ressourcer til udvikling af ny teknologi.

På trods af anerkendelsen af vores ASV (Advanced Super View) teknologi og de nye standarder for højopløsnings billede verdenen er fastsat, har vi fortsat med at skubbe grænserne og udforske det næste niveau.

Vi var de første, der med succes udnyttede egenskaberne i indium-gallium zinkoxid til kommerciel anvendelse i vores IGZO fladskærme.

Det, at være i stand til at levere ultra høj opløsning og lysstyrke med hidtil uset energieffektivitet, mens der blev sat nye standarder i følsomhed touch-skærm applikationer, har vores IGZO teknologi revolutioneret branchen og fortsætter med at gøre designere i stand til at føre deres fantasi ud i virkeligheden.

Den seneste verdensnyhed fra Sharp er indførelsen af UV2A- teknologi. Vores innovative kombination af originale materialer udviklet af os giver ultra høj kontrast med den mest effektive anvendelse af baggrundsbelysning nogensinde til at levere banebrydende energieffektivitet, samtidigt med visning af ultra klare, levende farver og billedopløsning.

Denne teknologi skaber en ny type LCD panel, som signalerer udviklingen af ​​den næste generation af LCD-skærme.

Vores tekniske fremragende dygtighed og beslutsomhed til at bevare vores eget teknologiske momentum vil fortsætte med at drive os til at udvikle nye teknologier og bringer fremtiden tættere på.