Kontakt os

Kontorudskrivning

At drive en organisation kræver effektiv og sikker dokumentproduktion. Som en hjælp til at opnå højere produktivitet og en jævnere arbejdsrytme tilbyder Sharp en bred vifte af MFP’ere.

De er ikke alene energieffektive for at spare driftsomkostninger, de kan også udvides med henblik på at imødekomme voksende behov. Og med den proprietære Sharp OSA-softwareudviklingsplatform bliver din MFP et integreret knudepunkt for en lang række forretningsområder.

Så uanset om du søger effektivitet på skrivebordet eller høj ydeevne, så har Sharp en kontorløsning der passer til dine behov.

Produktionsudskrivning

Disse højhastigheds farve og sort-hvid MFP’ere er ideelle til virksomheders  reprografiske afdelinger, egen udskrivning og produktionsmiljøer på basisniveau. De er holdbare, pålidelige og overraskende energieffektive. De tilbyder mulighed for udskrivning af store volumener med et stort udvalg af efterbehandlingsløsninger.

Desuden sætter en række automatiske justeringsmuligheder disse enheder i stand til at opretholde en konstant høj kvalitet.

Optimerede softwareløsninger

 • Optimerede softwareløsninger

  Virksomheder er nødt til hele tiden at optimere måden, de arbejder på - uanset hvilke udfordringer, de står over for.Ved at bygge på Sharps multifunktionsprinteres dokumenterede styrke er vores sortiment af optimerede softwareløsninger designet til at hjælpe dig med at reducere udskrivnings- og kopieringsomkostninger, anvende  ressourcer mere effektivt, let oprette og få adgang til dokumenter og sikre handlinger, som er fuldt revisionsklare og sikre.

 • Outputstyring

  Virksomheder er under stigende pres for at få endnu mere ud af deres aktiver - ved at gøre tingene hurtigere og mere effektivt. Men du kan kun styre dine omkostninger, hvis du kan måle dem. Sharps optimerede printløsninger hjælper dig proaktivt med at overvåge og styre dit print- og kopieringsforbrug, så du kan spore og få dækket dine omkostninger, reducere uautoriseret brug og spild og spare tid og ressourcer.

 • Dokumenthentning

  Dokumenternes reelle omkostninger stammer ikke fra produktionen af dem, men fra at administrere dem. Hver gang de behandles - hvad enten det drejer sig om organisering, indeksering, arkivering, distribution, hentning eller genbrug - så tilføjes der kompleksitet til arbejdsgangen. Sharps optimerede scanningsløsninger giver dig fuld kontrol, således at du kan organisere, gemme og dele dokumenter effektivt, uanset hvor de er oprettet eller benyttet, med automatiserede processer, som sparer tid og forhindrer, at dyre fejl opstår.

 • Mobile programmer

  Tempoet i erhvervslivet er stigende, og folk ønsker nu adgang til oplysninger ved hjælp af en bred vifte af mobile enheder såsom smartphones og tablets. Sharps optimerede, mobile løsninger giver en måde, hvorpå medarbejderne hurtigt kan koble op til deres kontorenheder - uanset hvor de er, og uanset hvad de laver - så de enkelt og sikkert kan printe, scanne og dele dokumenter på farten ved hjælp af enhver moderne, mobil enhed.

 • Dokumenthåndtering og arbejdsgange

  Information er livsnerven i enhver organisation, fordi jo mere du ved, desto bedre kan du arbejde. Sharps optimerede workflow-løsninger hjælper til med at reducere omkostningerne og strømline gentagne repetitive opgaver, genoprette virksomhedens produktivitet, du skal opnå og opretholde en rentabel vækst. Vores cloud-baserede og interne løsninger sikrer, at forretningskritisk information kan tilgås når som helst/hvor som helst fra næsten enhver enhed, hvilket fremmer en bedre beslutningstagen og giver mere produktivt samarbejde i og mellem arbejdsgrupper.

 • Enhedshåndtering

  Mere end nogen anden del af kontorudstyr kræver printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere  vedvarende opmærksomhed - selv om det kun gælder at holde dem med toner og papir. Hver gang en bliver utilgængelig kan snesevis af ansattes produktivitet blive kompromitteret. Sharps optimerede håndteringsløsninger er specielt designede til at lette byrden ved at administrere din flåde af multifunktionsprintere, hvilket, reducerer ejeromkostningerne. Afbrydelser minimeres, nedetid reduceres, mens produktiviteten opretholdes på tværs af alle arbejdsgrupper.

 • Produktionsløsninger

  Firmaets printerrum skal køre effektivt for at opfylde dine kunders behov - uanset hvilke udfordringer, de står overfor. Med udgangspunkt i styrken på Sharp’s højhastighedsmaskiner maksimerer vores valgfri arbejdsrutineløsninger mulighederne i printerrummet, for tryk, klargøring og farvestyringsmuligheder, som er indbygget i vores maskiner. Disse løsninger giver mulighed for hurtige justeringer, hvilket øger den tid, som din operatør har til at reagere og undgå kostbare fejl.

Vertikale markeder

 • Vertikale markeder

  Sharp tilbyder en bred vifte af produkter til offentlige kontorer, uddannelsesinstitutioner, sundhedssektoren og forskellige kommercielle markeder. Regn med, at Sharp giver dig den lydhørhed, som du forventer, og de produkter af høj kvalitet, som du kræver.

 • Offentlig sektor

  Omkostningsreduktion og produktpålidelighed er kritiske faktorer i den offentlige sektor. Sharp tilbyder en bred vifte af højteknologiske produkter, som kan anvendes i regeringskontorer.

  Sharp hjælper den offentlige sektor og lokale myndigheder med at opfylde sikkerhedskravene med vores prisbelønnede MFP’ere, som omfatter indbygget beskyttelse af dokumenter og forbedrede sikkerhedsfunktioner, herunder en bekvem slut-på-lease-funktion, som overskriver alle data, herunder dokumentarkivering, brugerdata, jobstatus, dato og adressekartotek.

 • Uddannelse

  Kopieringscentre, afdelinger og biblioteker kræver alle dokumenthåndtering og -kontrol. Ved at placere en pengeværdi på udskrivning og flytte output væk fra skrivebordsprintere til mere effektive multifunktionelle enheder kan skoler reducere udskrivning, beskære udskrivningsudgifter og forbedre bæredygtigheden. Sharp’s MFP’ere beskytter elevjournaler gennem udnyttelse af kontokoder, bruger-/gruppeprofiler adgangskoder eller eksterne brugerkonti indeholdt i en LDAP eller Active Directory-server.

 • Jura

  Dokumenthåndtering og klientfortrolighed er afgørende på det retlige område. Sharp hjælper advokatfirmaer med at beskytte klientjournaler med vores prisbelønnede MFP’ere, som omfatter indbygget beskyttelse af dokumenter og forbedrede sikkerhedsfunktioner, herunder en bekvem slut-på-lease-funktion, som overskriver alle data, herunder dokumentarkivering, brugerdata, jobstatus, dato og adressekartotek.

 • Sundhedssektor

  Patientpleje og omkostningsbesparelser er af afgørende betydning i sundhedssektoren. Sharp tilbyder en bred vifte af højteknologiske produkter, som kan anvendes i sygehuses receptionsområder, sengestuer, administrative kontorer og undervisningsmiljøer. Anerkendt som en af ​​lederne i dokumentsikkerhed hjælper Sharp med at sikre at patientjournaler opbevares sikkert.

 • Gæstfrihed

  Sharp tilbyder højteknologiske produkter til receptioner, mødeværelser, hotelværelser og administrative kontorer, som kan tilføre værdi og hjælpe med at generere indtægter i hotel- og restaurationsbranchen.

  De avancerede, men brugervenlige funktioner i Sharp’s MFP'ere sætter gæster i stand til nemt at sende og modtage faxer, udskrive fra USB og scanne til e-mail, fax eller FTP. Personale i reception kan nemt scanne og sende kopier af regninger og kvitteringer direkte til e-mail. Og glem ikke hotellets cateringafdeling. Menukort til hotellets restaurant og selskabslokaler kan udskrives efter behov.

 • Virksomhed

  Virksomheder og arbejdsgrupper er afhængige og regner med at Sharp’s MFP’ere udskriver rapporter, udgiver brochurer og skaber præsentationer med høj kvalitet og udtrykt professionalisme. MFP’en er det naturlige led mellem information og den måde, folk bruger den på. Det er derfor, at Sharp tilbyder en omfattende sikkerhedspakke, som er designet til at give vores kunder en skalerbar tilgang til sikring af fortrolige oplysninger. Følsom over for kravene i mange virksomheder kombinerer Sharp en indledende kryptering med flere overskrivninger af data, hvilket giver en højere grad af sikkerhed end mange processer, der i øjeblikket anvendes af andre producenter.