Kontakt os

Læs vores nye kundemagasin ENGAGE

Dokumentløsninger

Vi fremviste med stolthed vores første kopimaskine i 1972 og fulgte op med en række hurtige, nye, digitale kopimaskiner og multifunktionssystemer sent i 90'erne. I dag har produktionen af vores verdensomspændende printere/kopimaskiner allerede oversteget 13,5 millioner enheder, og vi fortsætter med at fremstille nogle af verdens stærkeste og populæreste digitale dokumentenheder. Højtydende hardware og avanceret tonerteknologi er ikke vores eneste ekspertiseområde. Vi udvikler også effektive løsninger, som giver dig hurtigere, mere effektive arbejdsmetoder og gør alle på arbejdspladsen mere produktive. Vores aktuelle sortiment omfatter et bredt udvalg af enheder fra pladsbesparende kopimaskiner til utroligt alsidige sort/hvid- og farvemultifunktionssystemer med høj hastighed. Og fordi vi udvikler toneren samtidigt med hardwaren, er du garanteret optimal kvalitet fra første til sidste side.

Visuelle løsninger

Den professionelle display-virksomhed kræver strenge standarder over et bredt udvalg af markeder og anvendelsesområder. Mens enhver situation præsenterer sine egne udfordringer, er de alle forenet af behovet for effektive og pålidelige løsninger, der er udviklet til at opfylde deres egne meget specifikke krav.

Lige fra presset fra virksomhedens bestyrelseslokale og videre til udfordrende offentlige skærm-applikationer har vi hos Sharp erfaringen og ekspertisen til at udvikle innovative førsteklassesløsninger til levering af højkvalitetsskærme til alle scenarier.

Med innovativ teknologi af høj specifikationsgrad kombineret med en forpligtelse til kvalitet i alt hvad vi gør, har vi absolut tillid til, at der er en original og meget effektiv Sharp visuel løsning til alle det vertikale markeds udfordringer.

Energiløsninger

Sharp er en af verdens førende specialister i solenergiløsninger. Og ikke bare siden igår - over 55 års erfaring er et vidnesbyrd om vores kulturarv, knowhow og pålidelighed.

Vi tilbyder som et kompetencecenter for tilknyttede energiløsninger:

  • Solceller til miljøvenlig energiproduktion
  • Battery storage for time-independent use of stored energy
  • "Smart fyr" energikontrol til overvågning og styring af energiforbruget

Sharp skaber energi på en miljøvenlig måde og bruger den med omtanke for at give en mere komfortabel livsstil, hvilket vil bidrage positivt til samfundet på verdensplan.

Sharp Point of Sales løsninger

Sharp tilbyder en komplet række elektroniske kasseapparater og salgsstedsterminaler - fra kompakte og prisbillige apparater til fuldt integrerede farve-LCD berøringsfølsomme skærmterminaler. Uanset hvilke produkter og ydelser du sælger, eller hvilken størrelse din virksomhed har, kan du regne med kvalitet og pålidelig ydeevne i Sharp detail- og forretningsløsninger der skaber tilfredshed hos dig og dine kunder.

Ved at tilbyde et bredt og varieret udvalg af innovative hardware- og softwareløsninger kan Sharp’s netværk af europæiske partnere leve op til de mest krævende behov.Ved at indse behovene for alle  detailforretninger, lige fra en enkelt café til en stor kæde af pubber kan Sharp forbedre virksomhedens effektivitet og øge din omsætning.